Сбруи - Skygravity - екипировка за парапланеризъм

Към съдържанието
Сбруи -  Icaro  / BGD /  Sky / paragliders
Новите тандемни сбруи от BGD, LINK PILOT и LINK PASSENGER са леки, здрави, удобни и безопасни сбруи за професионални и развлекателни тандем пилоти, които искат най-доброто оборудване за тяхната тандемна настройка. Проектирани, за да се поберат безпроблемно заедно, серията LINK има живи съвпадащи цветове, иновативни функции и основни стандартизации.
Новата сбруя XEMA² предлага безопасност, място за съхранение и комфорт в едно. Стандартните планери до размер L могат лесно да бъдат прибрани в раницата на XEMA². Поради стоманената пружина, XEMA² има трайно надут протектор на въздушната възглавница, който винаги гарантира пилотната 100% защита на протектора.


New Gii 5 е удобен универсален колан с интегрирана въздушна възглавница за защита на гърба. Създаден е за всички пилоти, които предпочитат да направят екипировката си безопасна, проста и лека. Gii 5 е идеален за "поход и летене", пътуване, приятно ежедневно летене и работа на земята просто поради своята лекота и компактност.
New Gii 5 Alpha е универсална сбруя, осигуряващ както комфорт, така и защита чрез своите опции за гръб от пяна или BlowBag. Със своята лесна настройка, лек дизайн и адаптивност, Gii 5 Alpha е перфектен за спокойни полети, наземно обслужване, туризъм и полет и дори вълнуващи XC приключения.

SKYLIGHTER 4 е ново поколение сбруя за дълги пресечени полети, hike-and-fly и пътувания. Актуализирахме нашия лек колан за капсули за крос-кънтри, за да накараме пилотите да се наслаждават на летенето над пейзажа още повече и по-дълго. Изслушахме внимателно техните нужди и отзиви и проектирахме SKYLIGHTER 4.


REVERSE 5 е най-новия модел  обращаема сбруя на  Sky paragliders  ,с  уникални технически решения и ново ниво на комфорт, както за летене,  така и за носене на раницата с вашето оборудване.

Внос на нова екипировка за парапланеризъм от европейски фирми, нови парапланери, сбруи и спасителни парашути от Sky, BGD, Icaro, U-turn , и всичко необходимо за практикуване на спорта.

Назад към съдържанието