Парапланери -Skygravity -нови парапланери, Icaro, BGD, SKY - Skygravity - екипировка за парапланеризъм

Към съдържанието
Най новите модели парапланери
EXOS 2 EN C
При дълги полети със силни термики балансираното и надеждно крило е от ключово значение. EXOS 2 осигурява производителност, скорост, безопасност и точното количество обратна връзка от заобикалящата въздушна маса. Неговото превъзходно и интуитивно управление осигурява ясни реакции на всяко въвеждане, като държи ума на пилота свободен за тактически решения.
Въпреки съотношението му 6.4, характеристиките на изстрелване на EXOS 2 са лесни за крило от C-класа. Подобреното омекотяване на наклона не само подобрява излитането, но също така добавя спокойствие при неравни термики или при дълги ускорени пресичания на долини, където скоростният потенциал на крилото блести. Нова комбинирана B/C-кормилна система помага за изглаждане на движенията на купето в турбулентен въздух при пълна газ с минимален ефект върху производителността.
Epic 2  EN B low
EPIC 2 е супер лесен за стартиране. излита  плавно и лесно, без залепващи точки или превишаване. Той е малко по-бърз от EPIC (+1 км/ч при трим, +3 км/ч максимална скорост) и има B/C кормилна система, подобна на тази на BASE 2. С отлично поведение при катерене и плъзгане, той е перфектният партньор за игра на място, изследване на крос-кънтри или започване на свободен стил.

Парапланери

Base 2 EN B high
Base2 е крило с висока производителност и много вдъхновяващо доверие, с отлично управление на BGD със запазена марка. Той има 57 клетки и съотношение на страните 5,7, с нов дизайн на дъгата и многофункционална спирачна система. Това прави прецизен контрол с малки спирачни движения в първата част на спирачния диапазон, така че наистина е отзивчив и забавен за летене. Цялостният ход на спирачката остава дълъг, за безопасност. Той също така има чисто нов B / C дизайн на кормилната система. Към системата сме добавили „подемник на скоростта“, което го прави наистина лек и лесен за използване. Base 2 също има двойния преден ръб, като Cure 2, за супер солиден преден ръб, особено при високи скорости.
Gravis 2 EN B
GRAVIS 2 е крило за 2020 г. проектирано от високоефективени материали, оптимизирана вътрешна структура и ниско тегло на крилото, Gravis 2 е крило от клас EN B, за начинаещи пилоти, които иската да се насладят на първите си XC прелети, както и за по-напреднали пилоти, които не искат да се справят без пасивната безопасност. GRAVIS2 е най-балансираният парапланер от гамата на ICARO. Боравенето и ефективността му са подобни на парапланерите от по-висока категория. При ускорен полет планерът е изключително управляем и има изключителен глайд за този клас.
BGD CURE 2 EN C
CURE 2 има съвсем нова структура и профил, с увеличен брой на клетките до 74, и запазихме същата прогнозирана пропорция, но намалихме дъгата, което означава, че съотношението на плосък аспект е понижено до 6.4. CURE 2 има впечатляваща максимална скорост от 60km / h, но все пак асиметричните сривове с пълна скорост са невероятно спокойни. Проектиран да бъде летен бързо, CURE 2 има нова лека и ефективна B / C система за управление. Запазихме теглото си, използвайки плат Skytex 27 и 32, с Skytex 38 на предния ръб на горната повърхност за устойчивост. Когато летите на CURE 2, ще достигнете високо, до нови нива на производителност.

Внос на нова екипировка за парапланеризъм от европейски фирми, нови парапланери, сбруи и спасителни парашути от Sky, BGD, Icaro, U-turn , и всичко необходимо за практикуване на спорта.

Назад към съдържанието